Indiase Curry Paneer

Indiase Curry Paneer

Laat jezelf meenemen naar de rijke en verfijnde smaken van de Indiase keuken met deze Indiase Curry Paneer. De romige textuur, gecombineerd met de zachte paneerblokjes en de vurigheid van de chilipeper, neemt je mee op een culinaire reis door de straten van New Delhi. Elke hap vervoert je naar een wereld vol exotische smaken en geuren. Bestrooi met verse koriander voor een fris contrast."

Ingrediƫnten

1 mok basmatirijst 1 ui 4 teentjes knoflook 1 duim gember 1 chilipeper 1 blik gepelde tomaten of tomaatblokjes 500gr cashewnoten 1 laurierblad, 1 kaneelstok, 2 kruidnagels, 2 kardemompeulen 20gr boter 1EL tomatenpuree 1 pakje paneer (225gr) 1TL honing 50ml slagroom Verse koriander, zout & peper

Bereiding

Snipper ui, hak knoflook, gember, en chilipeper fijn. Bereid een cashewnotenpasta en hak de overige noten in stukjes. Rooster kruiden in een pan, voeg boter en ui toe en fruit deze aan. Meng cashewpasta en tomatenpuree, voeg tomaat toe en laat pruttelen. Bak de paneerblokjes in een koekenpan tot ze goudbruin zijn. Bereid de basmatirijst volgens de aanwijzingen. Combineer slagroom, honing en paneer met de curry en breng op smaak. Presenteer de curry naast de rijst, garneer met verse koriander. Eet smakelijk!

Tijd: 35 minuten

Porties: 4

Tags

Vegetarisch Rijst